grafiikka grafiikka

Maailman suurin After Ski

Koe kisatunnelma
huippuartistien tahdissa

DHL Fan Zonella viihtyy helposti iltaan ja yöhön saakka!
Viralliset kisatuotteet niskaan, ja ruokaa ja juomaa napaan, niin jaksaa bilettää koko viikonlopun!

After Ski sisältyy kaikkiin lipputyyppeihin.
Lauantaina klo 20 DHL Fan Zone muuttuu K18-alueeksi.

Esiintyjät

TGIF! After Work

Suunnitelmissa After Workit perjantaina? Tervetuloa! Meillä After Ski on perjantain kunniaksi samalla TGIF! After Work! Menon takaavat päivän ja loppuillan After Skin lihallistuma, Lapin elävä legenda Levi-Äijä sekä klo 18 etenkin Poika saunoo ja Esson baaríin -biiseistään tuttu Poju.

Liikkeellä isommallakin porukalla? Yhdistä huikeat kisaelämykset A-katsomossa ja perjantaibileet DHL Fan Zonella vain 20 €/hlö +alv (minimitilaus 10 kpl). Megatärppi etenkin työporukoille! Tilaukset ja lisätiedot: sales@lahtiskigames.com.

Lauantain After Ski

Kevättalvinen lauantai suorastaan huutaa meininkiä! Lauantaina bileet lähtevätkin käyntiin jo päivällä, kun Levi-Äijä, Ollie ja Aste pitävät fiiliksestä huolta ennen ja jälkeen maastohiihdon sprinttifinaalien. Levi-Äijä saapuu mestoille jo aamupäivällä, Ollien showtime n. klo 13.45 ja Aste n. klo 16.05.

Levi-Äijä jatkaa viihdyttämistä tuttuun tapaan läpi päivän. Klo 20 DHL Fan Zone muuttuu K18-alueeksi. Ilotulituksen jälkeen illan kruunaavat Poju, Mato Valtonen & Jore Marjaranta Band plays Rock’n’Roll sekä Olli Halonen.

Sunnuntain palauttelut

Sunnuntaina jatkofiilistellään ja palautellaan lauantain jäljiltä leppoisalla hengailulla, hyvillä juomilla ja maistuvalla ruoalla. Tahdista vastaa seremoniamestari Levi-Äijä.

© 2022 Salppuri Oy