grafiikka grafiikka
Pieni lelulaiva DHL-logolla lumihangessa

DHL Fan Zone viihteen keskipisteenä

Jo aiemmista Salpausselän kisoista tuttu Fan Zone -alue kulkee 100-vuotisjuhlien kunniaksi tulevissa kisoissa nimellä DHL Fan Zone.

DHL:n ja Salpausselän kisojen kumppanuuden pohjana toimivat tavoitteet ja fokus. DHL on vihreän logistiikan edelläkävijä ja sitoutunut globaalisti esimerkiksi hiilijalanjäljen pienentämiseen. Yhteistyö vastuullisuuteen sitoutuneen Salpausselän kisojen kanssa istuu siis molempien organisaatioiden arvoihin.

”Tukemalla suomalaisille tärkeää hiihtourheilua DHL tukee myös hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Salpausselän 100-vuotisjuhlakisat ovat ainutkertainen tapahtuma, ja DHL haluaa olla mukana tuottamassa kävijöille iloa ja elämyksiä”, sanoo DHL Freightin myynti- ja markkinointijohtaja Ben Angelvirta.

DHL Fan Zone kokoaa yhteen kaikki urheilun ulkopuoliset viihde-elementit Salpausselän kisojen aikuiselle kohderyhmälle. Ravintolapalvelut sisältävät lukuisan määrän myös paikallisia ruokatuottajia, janon saa sammutettua useammaltakin tiskiltä ja vaatevarastot voi täydentää SalppuriShopin myyntipisteellä. Kaiken kruunaavat tunnelmaan sopiva musiikki sekä lava, jolle nousevat juhlakisojen liveartistit.

”On mahtavaa huomata, kuinka Suomen suurin talviurheilutapahtuma kiinnostaa niin paikallisia, valtakunnallisia kuin globaalejakin yrityksiä. Tällainen yhteistyö antaa meille kisajärjestäjänä eväitä koko alueen palvelutarjonnan mahdollistamiseen”, Salpausselän kisojen kaupallinen johtaja Jari Pohjonen kertoo.

Esiintyjät julkaistaan Tapahtumat-sivulla viikolla 7.

© 2023 Salppuri Oy