17.02.2016 11:43

Fazer Food Services tarjoaa Lahden VIP-vieraille rentoa, kotimaista lähiruokaa

Vuoden 2017 hiihdon MM-kisojen ja tämänvuotisten MM-esikisojen VIP-vieraat pääsevät nauttimaan trendikkään rennosta, kotimaisista raaka-aineista valmistetusta kisaruoasta. Kisojen VIP-cateringista vastaava Fazer Food Services on räätälöinyt tapahtumaa varten Ski Trail Food -konseptin, joka tarjoaa korkeatasoista street style-ruokaa.

Ski Trail Foodin perustana ovat kotimaisuus ja lähiruoka. Alkupaloista löytyy mm. paahdettua lanttua sekä Gruyére-juustoa ja Burgerin saa ylikypsällä possulla mutta myös herkullisella parsakaali-mantelipihvillä.

Ski Trail Foodin lisäksi tarjolla on paikallisten tuottajien tuotteista koostettu menu, jossa on tarjolla mm. Salpausselän savustamon savukalaa. VIP-buffet puolestaan tarjoaa mm. kukkakaalipannakottaa ja kirjolohen mätiä, pitkään haudutettua härkää ja piparjuurikastiketta seuranaan vuohenjuusto-lehtikaali-spelttirisottoa.

- Haluamme tarjota kisavieraille elämyksiä ja huipputason ruokaa ilman hienosteluja. MM-kisat ja esikisat ovat mahtavia kansainvälisiä foorumeita tuoda esille suomalaista ruokakulttuuria ja osaamistamme, kertoo johtaja Marianne Nordblom Fazer Food Servicesiltä.

- Tapahtumamme vieraat tulevat saamaan herkullista, monipuolista ja tuoreista raaka-aineista valmistettua ruokaa niin VIP-tiloissa kuin muuallakin tapahtuma-alueella. Fazer Food Services on kokenut tapahtumien tekijä, jolla on vahva gastronominen osaaminen ja innovatiivisiä sekä trendikkäitä ratkaisuja, toteaa MM-kisojen cateringpäällikkö Petra Riissanen.

VIP-menun on suunnitellut Fazer Food Servicesin keittiömestari ja Fazer Culinary Team –olympiakisajoukkueen kapteeni Mika Pesonen. Vuoden 2017 MM-kisoissa mukana on koko Fazer Culinary Team huolehtimassa kisavieraiden makuelämyksistä. Lahden Hiihtomuseon yhteydessä toimiva Fazer Food Servicesin Ravintola Voitto palvelee VIP-vieraita niin esikisojen kuin ensi vuoden MM-kisojenkin aikana.

Lue lisää