grafiikka grafiikka
Iivo Niskanen hiihtää

Iivo Niskanen Salpausselän kisojen urheilijalähettilääksi

Suomen suosituin urheilija, maailmanmestari ja kolminkertainen olympiavoittaja Iivo Niskanen on 100-vuotiaan Salpausselän kisojen tuore urheilijalähettiläs.

Niskanen on monella tapaa poikkeuksellinen huippu-urheilija ja monelle myös roolimalli.

”Iivo on koko kansan urheilusankari ja merkittävä urheiluvaikuttaja. Urheilijat ovat meidän kisojen päätähtiä ja heitä, joita suomalainen urheiluhullukansa aina haluaa kannustaa. Suomen suurin talviurheilutapahtuma sai tämän hetken suurimman urheilusankarin lähettilääkseen ja siitä olemme iloisia ja ylpeitä”, kisojen pääsihteeri Tomi-Pekka Kolu kertoo.

Urheilijalähettiläs Iivo Niskanen arvostaa Salpausselän kisojen ainutlaatuista tunnelmaa:

”On suuri kunnia olla Salppurin kisojen urheilijalähettiläs. Minulla on urani hienoimpia muistoja ja saavutuksia sekä 2017 MM-kisoista että monista Lahden maailmancupeista. Salppurilla on aina erityinen tunnelma ja toivottavasti tulevanakin talvena kotiyleisö löytää mahdollisimman sankoin joukoin paikalle kannustamaan meitä suomalaisia talven parhaaseen urheilutapahtumaan!”

Urheilijalähettiläs elää mukana matkalla juhlakisoja kohti, nostattaa kisafiilistä ja edistää kisojen näkyvyyttä. Kisaviikonloppuna yhteistyö näkyy konkreettisesti muun muassa uutena VIP-alueena. Iivo Niskanen VIP on kisojen suurin VIP-alue, ja toimii samalla niin paikallisten kuin valtakunnallisten ja kansainvälistenkin yritysten kohtaamispaikkana. Luonnollisesti myös Niskanen itse vierailee alueella haastateltavana viikonlopun aikana.

VIP-paketit julkaistaan ja myynti alkaa huomenna torstaina 10.11.

© 2023 Salppuri Oy