grafiikka grafiikka

Kia mukana toteuttamassa vastuullisia kuljetusratkaisuja

Kia on liittynyt Salpausselän 100-vuotisjuhlakisojen yhteistyökumppaniksi. Kia toimittaa kisaorganisaation käyttöön maaliskuussa hybridi- ja täyssähköautoja, jotka mahdollistavat muun muassa FIS-toimitsijoiden ympäristöystävällisen liikkumisen.

”Upeaa saada innovatiivinen ja Suomessa merkittävästi markkinaosuuttaan kasvattava autobrändi mukaan Salpausselän kisojen kumppanitarinaan yhdeksi pääkumppaniksemme. Kia tulee näkymään kisatapahtumassa laajasti niin paikan päällä oleville kymmenille tuhansille katsojille kuin miljoonille tv-katsojille Suomessa ja kymmenille miljoonille kansainvälisesti. Kia näkyy myös vahvasti kisaorganisaation ja kisojen vastuullisten kuljetusratkaisujen toteuttajana”, kertoo Salpausselän kisojen kaupallinen johtaja Jari Pohjonen.

Vastuullisten autoiluratkaisujen toteuttaminen on osa Kian brändivisiota. Vuoteen 2027 mennessä merkin globaalissa valikoimassa on 14 sähköautoa ja yritys on sitoutunut 3S-toimintojen kautta hiilineutraaliuteen vuoteen 2045 mennessä.

”On hienoa päästä mukaan toteuttamaan Salpausselän 100-vuotisjuhlakisoja. Kian moderni ja vahvasti sähköistetty mallisto tarjoaa kisaorganisaatiolle mahdollisuuden liikkua vastuullisesti ja toki myös turvallisesti kisojen aikana”, toteaa Kian brändijohtaja Rami Kittilä.

Yhteistyö on myös yksi juhlakisojen sadasta vastuullisuusteosta. Liikenne ja logistiikka aiheuttavat suurimman osan kisojen hiilidioksidipäästöistä, joten yhteistyön avulla pystytään hyödyntämään paremmin vähäpäästöisiä liikkumisratkaisuja.

Lue lisää Salpausselän kisojen 100 vastuullisuusteosta täältä.

© 2023 Salppuri Oy