Lapset ja perheet

Ihanat maskotit, liikunnalliset toimintarastit ja itse paistettu makkara kruunaavat lasten talvisen tapahtumakokemuksen Salppurilla!

Salpausselän kisoista nauttivat niin aikuiset kuin lapsetkin. Monipuolinen tapahtuma-alue liikunnallisine toimintapisteineen, viihdyttävine ohjelmanumeroineen ja perheille suunnattuine katsomoalueineen sekä palveluineen takaa niin aikuisten kuin lastenkin viihtyvyyden kisoissa
– ihan koko päivän!

KOULULAIS- JA PERHELIPPU

Salpausselän kisojen virallinen yhteistyökumppani LähiTapiola Vellamo tarjoaa Päijät-Hämeen, eli Asikkalan, Hartolan, Heinolan, Hollolan, Iitin, Kärkölän, Lahden, Orimattilan, Padasjoen ja Sysmän ala- ja yläkoululaisille koululaisliput maksutta! Alkuvuodesta 2022 jaettavat liput oikeuttavat sisäänpääsyyn kaikkina kisapäivinä.

Lippuhinnat lapset/nuoret 7–16v:

Koko viikonloppu:
Aluelippu 16,50 € | A-katsomo 22,50 €

Yhden päivän lippu la tai su:
Aluelippu 11,50 € | A-katsomo 16,40 €.

Valikoimissa on myös perhelippu (2 aik.+2 lasta). Jos perheessä on enemmän kuin kaksi lasta, on perhelippuun mahdollista ostaa lisälippuja 10 €/lapsi Lippu.fi:n täyden palvelun myyntipisteiltä tai Lippu.fi puhelinpalvelusta.

Lippukaupoille pääset tästä.

Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät kisoihin ilmaiseksi.

 

Mietitkö, mitä kaikkea Salppuri-viikonloppu voikaan sisältää?
Tässä parhaat vinkkimme jokaiselle kisapäivälle jaoteltuna, lue yleisistä palveluista lisää alta!

Tarkempi ohjelmakattaus ja aikataulut päivittyvät vielä lähempänä tapahtumaa.

 

Lasten Lumipäivät Karpalon kentällä
Liikunnallisia rasteja
Makkaranpaistoa
Maskotit menossa mukana
PuusuksiTeamin livesomeseinä
Haasta kaveri ampumahiihdon laserammuntapisteellä
Taitolentonäytös

Lasten Lumipäivät Karpalon kentällä
Liikunnallisia rasteja
Makkaranpaistoa
Mönkijäajelua
Yhteiskuviin maskottien kanssa
PuusuksiTeam
Lumipallon tarkkuusheittoa Hiihtomuseossa
Taitolentonäytökset
Ilotulitus

Lasten Lumipäivät Karpalon kentällä
Liikunnallisia rasteja
Makkaranpaistoa
Mönkijäajelua
Lähetä postikortti kisaleimalla
Maskotit
PuusuksiTeam
Testaa mäkihyppysimulaattori
Taitolentonäytökset

RUOKA & JUOMA

Kisojen ravintolakattauksesta valitset helposti purtavat jokaiselle ikäluokalle. Yleisöalueen eli Fan Zonen tapahtumateltasta löydät sekä syöttötuolin että mikron perheen pienimpien jäsenten eväiden lämmitykseen.

 

NUOTIO

Karpalon alueella voit paistaa kisamakkarat myös itse! Makkarat voit tuoda alueelle tullessasi tai ostaa ne kylmänä tapahtuma-alueen kioskeista.

Nuotiopaikan äärellä tulee noudattaa varovaisuutta.

MUUT PALVELUT

Hiihtomuseo on auki koko kisaviikonlopun! Laskettele vauhdikkaan hiihtohistorian äärelle ja leiskauta Betonin nokalta tyylikäs telemark. Hiihtomuseo tarjoaa myös extrahyvää perheen pienimmille erikseen kisoja varten rakennetun vaipanvaihtopisteen muodossa. Muuten vessatarpeet saa hoidettua myös Karpalon alueella.

Karpalossa viihtyy koko viikonlopun. Polaris ohjaa mönkijäaktiviteetteja lauantain ja sunnuntain. Lasten Lumipäivät -kiertueen järjestää Suomen Hiihtoliitto yhdessä suomalaisten lumilajiseurojen, kuntien ja oppilaitosten kanssa. Lumipäivillä liikutaan sukset jalassa temppuillen, pelaillen, leikkien – maastohiihtoon, mäkihyppyyn ja ampumahiihtoon tutustuen. Tapahtuma-alue koostuu neljästä erilaisesta aktiviteettipisteestä, joissa jokaisessa lapset ja nuoret pääsevät ohjatusti testailemaan omia taitojaan yli rajojen. Aktiviteettipisteistä vastaavat Lahden Hiihtoseuran jaostot.

Karpalon yleisöscreen mahdollistaa kisojen tapahtumien seuraamisen myös leikkien lomassa.

Varpaita ja sormia pääset lämmittelemään Lahti Energia -areenan eli Suurhallin ylätasanteella. Matkan varrella kannattaa poiketa myös infopisteellä lähettämässä sukulaistädille postikortti erityisellä kisaleimalla, joka on ollut katkeamaton perinne jo vuodesta 1947!