15.02.2016 09:29

Kyrö, Kunnas ja Pehkonen kiipeävät hyppytorniin MM-esikisoissa

Salpausselän kisoissa hypätään perjantaina historian ensimmäisen naisten mäkihypyn maailmancupin osakilpailu. Sen kunniaksi olemme haastaneet tunnettuja henkilöitä kokeilemaan rajojaan ja kokemaan, minkälaista on hypätä ihan oikeasta hyppyrimäestä.

Haasteeseen ovat vastanneet kirjailija Tuomas Kyrö, Ylen urheilutoimittaja Kaj Kunnas sekä tv:stä ja radiosta tuttu Tuija Pehkonen. Mukana hyppäämässä on myös mm. Mailife-blogia kirjoittava Maija Ilmoniemi, joka on käynyt jo treenaamassa hyppäämistä.

Haastekisa hypätään kisa-alueella Karpalon K6-mäestä perjantaina klo 17. Tervetuloa katsomaan miten Tuomas, Tuija ja Kaj selviävät haasteesta! Kisan voittaja ratkeaa tyylipisteiden perusteella. Kisan selostaa legendaarinen Antero Mertaranta, joka on koko viikonlopun mukana MM-esikisoissa luomassa tunnelmaa.

MM-esikisojen perjantain teema on Hypätään naisten hyväksi. Jokaisesta perjantain pääsylipun hinnasta luovutetaan 5 euroa Plan Suomelle tyttöjen hyväksi tehtävään työhön ja 5 euroa suomalaisen tyttö- ja naismäkihypyn kehittämiseen. 

Osta liput MM-esikisoihin

Lue lisää