Media

Mediapalvelut

Toivotamme median edustajat lämpimästi tervetulleiksi Salpausselän kisoihin! Koronaepidemiasta johtuen kisoissa toimitaan terveysturvallisuusperiaatteiden mukaisesti ja tiettyjä toimintoja on rajoitettu.

Noudatamme kisatapahtumassa Kansainvälisen Hiihtoliiton (FIS) Covid-19 -ohjeistoa.

Ohjeistus löytyy täältä.(eng)

Median akkreditointi

Median akkreditointi avautuu tapahtumaan avautuu marraskuun lopussa. Koronaepidemia voi rajoittaa tapahtumaan akkreditoitavien median edustajien määrää.

FIS:n kausiakkreditointi ei ole voimassa kaudella 2020-2021.

Median työtilat

Mediakeskus palvelee pääkatsomorakennuksen juoksusuoratasolla torstaista sunnuntaihin. Tilassa on riittävin turvaetäisyyksin varustetut työpisteet sekä langaton verkko.

Aukioloajat (alustava)
Torstai 21.1. klo 12-18
Perjantai 22.1. klo 10-21
Lauantai 23.1. klo 9-21
Sunnuntai 24.1. klo 8-20

Mediakeskuksessa tulee käyttää maskia aina, kun ei istu omalla työpisteellään. Käsidesit on saatavilla sisääntulo-ovilla ja infotiskillä.

Mediakeskuksessa on tarjolla pientä syötävää, kahvia, teetä ja virvokkeita.

Mixed Zone

Median edustajat tapaavat urheilijoita pääasiassa maalialueiden välittömässä läheisyydessä olevilla mixed zoneilla. Myös mahdolliset ennakkohaastattelut tehdään mixed zoneilla, ellei kisajärjestäjä osoita erillistä paikkaa haastatteluille.

Urheilijat käyttävät maskia mixed zonella kulkiessaan sekä haastatteluissa ja mixed zonen tilat on rajattu tupla-aidalla turvaetäisyyksien säilyttämiseksi.

Median edustajien tulee huomioida turvaetäisyys haastattelutilanteissa ja suosittelemme jatkovarren käyttöä mikrofonissa tai nauhurissa.  Kaikissa haastattelukäytössä olevissa mikrofoneissa tulee olla muovinen suojus, joka vaihdetaan jokaisen haastattelun jälkeen.

Mediatilaisuudet ja voittajahaastattelut

Mediatilaisuuksia ei järjestetä sisätiloissa mediakeskuksessa. Mahdolliset ennakkotilaisuudet voidaan järjestää etäyhteydellä, johon kaikilla akkreditoiduilla on vapaa pääsy. Kysymysten esittäminen urheilijoille on myös mahdollista.

Voittajahaastattelut
Kilpailun jälkeisiä voittajahaastatteluja ei pidetä avoimissa sisätiloissa. Kaikki haastattelut tehdään mixed zonella, ellei erikseen mainita live-stream haastattelusta.

Top3-urheilijoiden kilpailunjälkeiset kommentit jaetaan äänitiedostoina FIS:n lajikohtaisissa WhatsApp-ryhmissä.

Valokuvaus

Koronaepidemiasta johtuen akkreditoitujen valokuvaajien määrää voidaan joutua rajoittamaan. Ensisijaisesti akkreditointi myönnetään kuvatoimistojen, suurimpien medioiden ja hiihtoalan toimijoita palveleville kuvaajille.

Kuvausalueet julkaistaan karttoina tällä sivulla lähempänä tapahtumaa.

Poikkeuksellisesti valokuvaajat eivät pääse maalialueelle seremonioiden aikana. Palkintopalli taustaseinineen sijoitetaan niin, että kuvaajat voivat kuvata seremoniat omilta standeiltaan.

Yhteystiedot

Mediakysymyksiin vastaavat
viestintäpäällikkö Soili Hirvonen, 0400 837 583
mediapalvelupäällikkö Esko Hatunen, 0400 178 182
media@lahtiskigames.com