Myyntituotteet

Salpausselän kisat tarjoaa kisakävijöille laajat shoppailumahdollisuudet kisa-alueella perjantaista sunnuntaihin! Tule kisatori Fan Zonelle sekä sisälle Lahti Halliin tutustumaan tarjontaan ja löytämään itsellesi mukavat muistot kisoista. Myyntipisteiltä löydät esimerkiksi hyvinvointituotteita, syötäviä herkkuja, kannustustuotteita, veistettyjä kynttilöitä, laukkuja sekä lämpimiä ja pörröisiä vaatekappaleita, unohtamatta virallisia kisatuotteita!

Salppurin viralliset fanituotteet

Kisojen viralliset tuotteet löydät Salppuri Merchandisesta! Salpausselän kisojen fanituotteisiin kuuluvat pehmolelut Hopsu-maskotista, istuinalustat sekä vuoden -78 MM-kisojen retron kisapuseron uusintaerä. Lisäksi saatavilla esimerkiksi t-paitoja kisojen logolla sekä lumihiutale-pipoja. Salppuri Merchandise sijaitsee Fan Zonella.

Fan Zonen myyntipisteet

KARAMELLA

Kisojen makeat herkut voit hankkia Karamellalta! Herkkuvalikoimaan kuuluvat metrilakritsit, tuoretuotteet, Kouvolan lakritsipussit, gluteeniton kauralaku sekä Fazerin karkkipussit.

SPIRAALISIPSI

Paikan päällä valmistetut lämpimät tuoresipsit perunasta, bataatista ja punajuuresta Spiraalisipsin myyntipisteeltä! Katso kuvia herkuista instagramissa @spiraalisipsi.

HENE’S LUMIAIKA

Hene’s Lumiaika-päähineet jälleen mukana Fan Zonella! Valikoimista voit löytää itsellesi tai tuliaiseksi persoonallisen, erottuvan kisapäähineen, esimerkiksi Suomi-leijona, Suomi-neito sekä Suomi-revontuli. Valikoimissa ovat myös esimerkiksi karuselli-, inka-, pörrökissa-, karhu- sekä lettipäähineet sekä Suomen kannustusliput. Nämä suomalaiset tuotteet soveltuvat hyvin suomalaisten urheilijoiden kannattamiseen! Lumiajan löydät nettisivuilta ja Facebook-sivulta. 

KF SPORT

KF Sport on fanipuoti, josta saat kaikkea tarpeellista urheilijoiden kannustamiseen. Valikoimista löydät huivit, torvet, hatut, talvipipot, kannustusliput sekä t-paidat. KF Sport on Polish Ski Associationin virallinen fanituotekauppa, joka tarjoaa myös laajan valikoiman vempaimia Puolan faneille!

FLAGMORE

Kannustusliput, huivit, kangasmerkit ja lippusiimat Flagmorelta! Tule tutustumaan myös muihin tuotteisiin, kuten tuohikuosiset jumppapussit, kassit ja suksipussit. Tutustu Flagmoreen tästä!

REKIRETKI

Rekiretken myyntipisteeltä löydät porontaljat sekä muut laadukkaat tuliaiset. Vie kotiin lahjaksi tai tuliaiseksi kisoista!

MERINOVILLATUOTTEET

Myynnissä Alppivillan laadukkaat  merinovillatuotteet kuten istuinlämmittimet, lämpöliivit, sukat, käsineet, tossut ja lämpöiset lampaantaljat. Tutustu tuotteisiin tästä!

 

Lahti Hallin myyntipisteet

CARVED CANDLES

Carved Candles myy veistettyjä kynttilöitä, joista jokainen kynttilä on käsintehty. Nämä luomukset on valmistettu soijavahasta ja parafiinista.

NAISTEN KARKKIKAUPPA

Naisten muotia Salpausselän kisoista! Naisten Karkkikaupan valikoimista löydät yksilölliset käsilaukut, lompakot, nahkakäsineet sekä italialaiset puserot ja tunikat. Tutustu myynnissä oleviin tuotteisiin tästä.

TIKKIPAJA

Lahtelainen TikkiPaja valmistaa käsityönä ihania asusteita, laukkuja ja koruja. Voit tutustua valikoimaan täältä.

PIENI AARREKAUPPA

Erilaiset magneettiset tuotteet edistävät hyvinvointiamme ja antavat apua monenlaisiin kiputiloihin. Tule Pieni Aarrekaupan myyntipisteelle tutustumaan luonnonmukaiseen kivunhoitoon, joita Delfins magneettituet ja Magnetix tuotteet antavat! Tutustu etukäteen Pieni Aarrekaupan nettisivuilta sekä Facebookista. 

OVELIA

Ovelian heijastinolkavyö on kätevä lisätasku kaikkeen ulkoiluun ja harrastamiseen. Se on helppo pukea päälle ja se istuu hyvin vartalon ympärille jättäen kädet vapaiksi. Ovelian laajasta mallistosta löytyy paljon värejä ja kaksi taskun kokoa, jotka sopivat sekä aikuisille että lapsille. Ovelia on lisäksi sertifioitu heijastin, joka näkyy tehokkaasti joka suuntaan. Tuote on laadukas, suomalainen design-tuote, joka myös valmistetaan Suomessa. Oveliasta valmistetaan myös logopainettuja versioita erilaisille tiimeille ja joukkueille. Lisätietoa löydät heidän nettisivuiltaan sekä Facebookista ja Instagramista @oveliaofficial ja @oveliateam.