11.11.2015 11:50

Sata päivää MM-esikisoihin!

Esikisat, eli tuttavallisemmin MM-etkot ovat varaslähtö ainutlaatuisiin Lahti2017 juhlakisoihin. Haluamme tehdä kisat, joissa jokaisella on hyvä olla. Myös esikisat ovat elämys, joka kannattaa kokea. Mitä kaikkea esikisoissa sitten tullaan näkemään urheilusuoritusten ja kilpailujen lisäksi?

Tähdet lähelle yleisöä

Esikisoissa urheilijat tulevat olemaan aikaisempaa lähempänä yleisöä. Huoltoalue kokonaisuudessaan tulee pääkatsomon läheisyyteen aivan yleisön nähtäville. Myös hiihtäjien reitti huoltoalueelle ja startteihin kulkee pääkatsomon edestä.

– Kisa-alueen oheisohjelma levittäytyy koko alueelle. Kisatorin Fan Zone -alueelle tulee ulkolava, ja esiintyjiä ja urheilijoita liikkuu myös yleisön keskuudessa, kertoo ohjelmapäällikkö Marjo Leppä.

– Omien suosikkien seuraaminen eri tilanteissa kisapäivän edetessä on nyt helppoa, kertoo tapahtumajohtaja Jesse Kiuru.

 

Missä on ihmisiä, siellä on ohjelmaa

MM-esikisoihin valmistuvat uudet ja suuremmat yleisöalueet. Uusi perhealue pitää sisällään SnowKidz -alueen, minimäen sekä monenlaisia perheille suunnattuja palveluita. Perheet pääsevät helposti katsomaan kisoja ladun varteen.

Lahden Suurhalli tulee kokonaisuudessaan yleisömme käyttöön ja tilaa on tuplasti enemmän kuin ennen. Rakennamme halliin erilaisia tee se itse  -puuhapisteitä kisakävijöille ja ne sopivat myös perheille. Hallissa on tarjolla laadukkaita ravintolapalveluita.

Suurhallin ohjelmalavalla saadaan ensimmäiset maistiaiset mm. Tangomarkkinoiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja tottakai ohjelmassa on myös MM-etkojen upeat After Skit.

 

Haluamme tarjota houkutuksia

Ravintola- ja hospitalitypäällikkö Petra Riissanen kertoo, että ruokapalveluiden valikoima ja laatu kasvavat.

– Panostamme ruuan laatuun ja siihen, että jonottaminen on sujuvaa. Myös valikoimaa on entistä enemmän. Esikisoissa saa myös trendikästä katuruokaa, streetfoodin myötä alueelle tulee myös paljon pieniä toimijoita.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme valinnanvaraa, houkutuksia, ja mahdollisuuksia kokeilla uusia juttuja! Myös tunnelma on hyvin tärkeä. Ruokailu itsessään on ohjelmanumero; on kiva kierrellä ja katsella erilaisia vaihtoehtoja.

 

Mäkimonttu syntyy uudelleen

Mäkimontussa yleisö pääsee osallistumaan vahvasti tapahtuman tunnelman luomiseen.

– Teemme monta asiaa eri tavalla kuin ennen. Tarkoituksena on tuoda mukaan yllätyksellisiä elementtejä, joilla yleisö pääsee vahvasti mukaan luomaan kisakokemusta. Kaikki kuuluttajatkin tulevat tekemän työtään mäkimontun uudelle esiintymislavalle, Jesse Kiuru summaa.

 

Kohti Lahti2017 juhlakisoja

– MM-etkot ovat meille tärkeä mahdollisuus viitoittaa tietä kohti Lahti2017 juhlakisoja. Hyvä asiakaspalvelu ja laatuun keskittyminen johtavat suunnittelutyötämme, ja kisavieraat saavat jo esimakua siitä, mitä tuleman pitää, toteaa Lahti2017 MM-kisojen pääsihteeri Janne Leskinen.

>> Katso uusimmasta videostamme urheilijoiden ikimuistoisimmat Salpausselän kisamuistot.

>> Kisaohjelman näet tästä.

>> Liity tästä Maailman Suurimpaan Hiihtoseuraan, Lahti2017 kotikisojen kannattajaklubiin!  (Saat vaihtuvia etuja ja etuosto-oikeuden MM-kisalippuihin. Jäsenyys on maksuton.)

Lue lisää