3.11.2017 11:28

Tervetuloa mukaan kisoihin vapaaehtoisena

Tervetuloa mukaan Salpausselän kisoihin vapaaehtoisena!

Salpausselän kisoja ei olisi ilman vapaaehtoisia talkoolaisia. Tulevan talven, järjestyksessään 93:ssa, Salpausselän kisoissa tarvitaan vapaaehtoisia täydentämään kisaorganisaatiota ja työskentelemään mitä moninaisimmissa tehtävissä. Haemme joukkoomme reippaita ja hymyileviä, kansainvälisen ja nykyaikaisen tapahtuman tekemisestä innostuneita vapaaehtoisia. Ikäraja tehtäviin on 16 vuotta ja erikseen mainittuihin tehtäviin 18 vuotta. Tapahtuman viralliset kielet ovat suomi ja englanti, joista toinen on hallittava sujuvasti.

Vapaaehtoisten haku alkaa marraskuun alussa 2017 ja päättyy joulukuun 10. 2017. 

Mikäli olet toiminut vapaaehtoisena joko MM -kisoissa 2017 tai esikisoissa 2016, sinun tulee aktivoida osallistumisesi sinulle toimitetun sähköpostin ohjeiden mukaisesti. Ethän luo itsellesi uutta profiilia!
Mikäli sähköpostiosoitteesi on muuttunut MM-kisojen jälkeen, ota yhteys kisaorganisaatioon (yhteystiedot alla).

Uusien mukaan haluavien vapaaehtoisten tulee täyttää ilmoittumislomake ja edetä järjestelmän antamien ohjeiden mukaisesti.
Ilmoittautumislokkeeseen pääset TÄSTÄ. 
Huomioithan, että lomakkeen tietoja voit päivittää vielä jälkikäteen.

Tapahtuma järjestetään 2.-4.3.2018, mutta monet tehtävät tarvitsevat vapaaehtoisia jo reilusti ennen tapahtumaa sekä tapahtuman jälkeen purun yhteydessä. 

Lisätietoja täällä. 

Lue lisää