Salpausselän kisat saa lisää paikallisia yhteistyökumppaneita, kun Casseli Oy ja Oy Hartwall Ab liittyvät tekijäkaartiin.

”Casseli on ollut mukana Salpausselällä useana vuonna. Huipentuma oli Lahden MM-kilpailut 2017. Haluamme olla mukana kehittämässä Salpausselän kisoja niin, että kisat jatkuvat seuraavatkin 100 vuotta!” Casselin toimitusjohtaja Panu Viljanen iloitsee.

Kisakävijöille rakennetaan tänä vuonna aivan uudenlaisia VIP-palveluja, joissa ruoka ja juoma ovat luonnollisestikin suuressa roolissa. Kisavieraat voivat valita itselleen sopivimman ympäristön eleganttisesta Frontista rentoon Loungeen, riehakkaaseen Salpausselkä VIP:iin tai ravintolamaiseen Klubiin.

Salpausselän kisojen uudistamista tehdään maltillisesti, tavoitteena kuitenkin maailman parhaat talvikisat monentyyppisille kisavieraille. Asiakaskokemus ja monipuolinen tarjonta ohjaavat uudistumista. Tekijöiden kanssa rakennetaan samalla vahvaa lahtelaista urheiluyhteisöä, jossa jokaisella toimijalla on oma paikkansa.

Hartwallin kenttämyyntijohtaja Tero Merinen on ylpeä, että Hartwall lahtelaisena yrityksenä on mukana Salpausselän kisoissa.

”Lahti on Hartwallin koti, ja olemme ylpeitä siitä, että meillä on kotikaupungissa maailmanluokan talvikisat. On mahtavaa, että olemme saaneet olla mukana Salpausselän kisoissa jo pitkään, ja että yhteinen matka jatkuu. Salpausselän kisoissa on joka vuosi loistava tunnelma ja olen innoissani siitä, että pääsemme mukaan virkistämään juomillamme niin kisavieraita kuin urheilijoitakin. Me Hartwallilla haluamme olla mukana paikoissa, joissa syntyy hyviä muistoja ja elämyksiä. Olen täysin varma, että niitä on luvassa myös tulevissa kisoissa.”

Salpausselän kisojen pääsihteeri Tomi-Pekka Kolu korostaa paikallisyhteistyön merkitystä:

”On hienoa saada mukaan paikallisia toimijoita, joilla on yhtälainen tahtotila kehittää tapahtumaa. Aiempi yhteinen historia tekee perusprosesseista tuttuja ja yhteistyö on helppoa.”

Niin Salpausselän kisoilla kuin Casselilla ja Hartwallillakin on halu kehittää etenkin kisatapahtuman asiakaskokemusta. Aito kohtaaminen, vuorovaikutus ja koetut elämykset ovat kaiken keskiössä. Viihtyvyyden kruunaa hyvä ruoka ja Hartwallin monipuolinen juomavalikoima.

Salpausselän kisat on Suomen suurin vuosittainen talviurheilutapahtuma. Pohjoismaisten lajien maailmancup-kilpailut käydään Lahdessa 25.–27.2.2022 heti Pekingin olympialaisten jälkeen.