Print Team ja Salpausselän kisat tekivät tänä vuonna yhteistyötä, kun paikallinen yritys lähti Salpausselän kisojen painotalokumppaniksi. Print Team toimitti kisoihin muun muassa opasteet, banderolleja sekä metsämainoksia. Opasteita tehtiin yli 350 kappaletta.

Print Team tekee paljon yhteistyötä paikallisten urheiluseurojen kanssa, ja sitä kautta näkyvyyden toteutus eri urheilutapahtumissa ja kilpailuissa on tullut tutuksi. Mukaantulo Salppurille oli luonnollinen valinta.

”Salpausselän kisoilla on meille lahtelaisille erityinen merkitys ja meidän mukaantulo tapahtuman järjestäjäjoukkoon tuntui luontevalta. Kokemusten kautta tiesimme, että työ on hektistä ja vaatii omistaumista, mutta pystymme vastaamaan vaatimuksiin,” Print Teamin toimitusjohtaja Kari-Pekka Eronen kertoo.

Vaikka kisat kilpailtiin tänä vuonna ilman yleisöä, kokee Eronen, että näkyvyyttä tuli tv:n välityksellä runsaasti. Tulevina vuosina tavoitteena on jatkaa yhteistyötä ja saavuttaa uusia kohderyhmiä, sekä tuoda paikallista osaamista paremmin esille.

Salpausselän kisojen kaupallinen johtaja Tomi-Pekka Kolu on tyytyväinen yhteistyöhön.

”Tarvitsimme nopean, luotettavan ja paikallisen toimijan kumppaniksemme. Print Team ja Kapa Eronen osoittautui luottamuksen arvoiseksi. Kaikki odotukset täyttyivät ja saimme materiaalit paikalleen sovitussa aikataulussa,” Kolu summaa.

Opasteet lukuina:

– Covid-19 opasteita yhteensä 120 kpl
– Catering opasteita vapaaehtoisten ja joukkueiden ruokailuihin ja kahviloihin yhteensä 41 kpl
– Sport opasteita 41 kpl
– Media opasteita 21 kpl
– Pysäköinnin opasteita 12 kpl
– Akkreditoinnin opasteita 4 kpl
– Akkreditoinnin numero opasteita 40 kpl
– Covid-19 testausasemien opasteita 13 kpl
– Sekalaisia opasteita (esim. tupakointialue, ensiapu, wc) 16 kpl
– Pääkatsomorakennuksen sisäopasteita huoneisiin 43kpl
– Nuolia 70 kpl
– Lisäopasteita 350 kpl