Salpausselän kisojen perjantai on perinteisesti ollut harjoitus- ja karsintapäivä. Tilanteeseen tuli tammikuussa muutos, kun aiemmin Sapporosta peruuntunut mäkihypyn maailmancupin osakilpailu varmistui järjestettäväksi Lahteen.

”Päivän muuttaminen maksulliseksi ei kuitenkaan tuntunut oikealta. Haluamme, että kaikki pääsevät kokemaan Salppurin kisatunnelman!” Salpausselän kisojen pääsihteeri Tomi-Pekka Kolu toteaa.

Tilanteen ratkaisi S-Pankki, joka tarjoaa nyt suomalaisille maksuttoman mäkihypyn maailmancupin osakilpailun.

”Perjantaina meillä on perinteisesti vieraillut myös päivällä useita päiväkoti- ja koululaisryhmiä. On hienoa, että saamme S-Pankin kanssa pidettyä voimassa tämän mahdollisuuden, vaikka perjantai onkin nyt jo täysin virallinen maailmancupin kisapäivä”, Kolu iloitsee.

S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula on Kolun kanssa samoilla linjoilla:

”Lähdimme mukaan, koska halusimme olla mahdollistamassa perinteiden säilymisen ja kisoihin pääsyn mahdollisimman monelle. Salpausselän kisat on hieno ja legendaarinen tapahtuma, ja on hienoa olla osa sitä!”

Perjantaina portit aukeavat klo 10.30. Harjoitukset alkavat yhdistetyllä klo 11, karsinnat mäkihypyllä klo 13 ja itse kilpailu käydään klo 18.

Perjantai 25.2.

11:00 Yhdistetty, harjoitukset, HS130
12:30 Maastohiihto, viralliset harjoitukset (sprintti)
13:00 Yhdistetty, karsinta / PCR, HS130
14:00 Yhdistetty, maastohiihto harjoitukset
15:15 Mäkihyppy, harjoitukset, 1 kierros, HS130
16.30 Mäkihyppy, karsinta, HS130
18:00 Mäkihyppy, HS130

Koko viikonlopun kilpailuohjelma on nähtävillä Ohjelma-sivulla.