Lahtelaisille tuttu legendaarinen talvitapahtuma Salpausselän kisat järjestetään 22.-24. tammikuuta 2021. Tuttu hiihtolomien aikainen tapahtuma on maailmancupkalenterissa poikkeuksellisesti sydäntalven aikaan Oberstdorfin MM-kilpailujen vuoksi.

Vaikka kalenterissa ajankohta on uusi, on tarjolla perinteiset pohjoismaisten hiihtolajien maailmancupin kilpailut huippu-urheilutähtineen sekä iloinen kisatunnelma paikallisten esiintyjien vetämänä.

Maailmancupviikonlopun kilpailuohjelmassa maastohiihtäjät urakoivat yhdistelmäkilpailussa pedaten asetelmia matkan suhteen jo MM-kilpailuihin. Sunnuntaina ohjelmassa on kauden toinen viestipäivä, joka ei tunnetusti jätä ketään kylmäksi.

Yhdistetyn ohjelmassa ratkotaan henkilökohtaisen kilpailun lisäksi aina niin kutkuttavan parisprintin herruus. Vuonna 2019 historiallisen voiton ottaneet, mutta viime vuonna palkintopallin ulkopuolelle jääneet Ilkka Herola ja Eero Hirvonen huudattavat takuuvarmasti kisayleisöä mäessä ja ladulla myös tulevissa kisoissa.

Sunnuntain henkilökohtaisen kisan asetelmia mäkimiehet ennakoivat jo lauantaina, kun kilpaillaan yksi talviurheilun legendoista, mäkihypyn joukkuemäki. Salpausselän kisamontun tunnelma ei jätä ketään kylmäksi – niin huimia ovat maailman parhaiden mäkikotkien lennot Lahen betonista. Mitähän muuta mahtaa olla iltamäen ohjelmassa?

KILPAILUOHJELMA

Vapaaehtoishaku on auki – koe kisat läheltä!

Salpausselän kisoja on tehty lähes sata vuotta lahtelaisen yhteisön voimin. Myös tänä vuonna urheilijat valmentajineen ja taustajoukkoineen odottavat Salpausselän henkeä erinomaisine kisapaikkoineen. Tarjotaksemme urheilijoille heidän toiveensa mukaista palvelua, tarvitsemme satojen käsiparien joukon vapaaehtoisia.

Vapaaehtoishakumme on avoinna ja tarjolla on laaja kattaus mahtavia kokemuksia huippu-urheilutapahtuman näköalapaikoilla eri tehtävissä asiakas- ja yleisöpalveluista kilpailutoimintaan sekä turvallisuudesta rakentamiseen ja viestintään.

Tsekkaa tehtävälistaus ja hae mukaan nyt!

KUVA: LAMK/Aku Isotalo