Salpausselän kisojen urheilijat pääsevät nauttimaan kisaviikonloppuna laadustaan kuuluisaa paikallista hanavettä. Lahti Aqua on kisojen virallinen yhteistyökumppani tuoden laadukkaan hanaveden sekä vesipullot kaikkien urheilijoiden saataville.

”Tuomme vastuullisesti ja ylpeydellä lahtelaisen hanaveden Salpausselän kisojen urheilijoille tarjolle. Laadukas vesi ei ole itsestäänselvyys, joten mikä onkaan hienompaa kuin päästä tarjoamaan sitä tuoreille Pekingin olympiatähdille”, kertoo Lahti Aqua Oy:n viestintäpäällikkö Paula Nikula.

Lahti Aqua rakentaa kaksi vesipistettä hiihtäjien sekä mäkihyppääjien ja yhdistetyn kilpailijoiden taukotiloihin. Lisäksi kaikille urheilijoille jaetaan Lahti Aquan vesipullot akkreditoinnin yhteydessä.

”Meillä Lahdessa juodaan maailman parasta hanavettä. Halusimme varmistaa, että jokaisella urheilijalla on mahdollisuus nauttia lahtelaista vettä, joka sai alkuvuodesta myös mediatalo CNN:n uutisoinnin myötä hehkutusta”, Salpausselän kisojen pääsihteeri Tomi-Pekka Kolu toteaa.

Valmiiden vesipullojen valmistaminen ja kuljettaminen kuluttaa luonnonvaroja, ja kierrätyksestä huolimatta kertakäyttöisistä muovipulloista kertyy aina myös ylimääräistä jätettä. Pienillä valinnoilla jokainen meistä voi vaikuttaa.

Lahti Aqua -konserni tuottaa vesihuoltopalvelut Lahden ja Hollolan 140 000 asukkaalle ja yritykselle. Lahden seudulla hanavesi on 100 % pohjavettä. Konserni on seudun merkittävä ympäristötoimija panostaen veden tuotantoon ja yhdyskunnan sekä teollisuuden jätevesien puhdistamiseen. Lahti Aqua -konserni kuuluu Lahden kaupunkikonserniin.