Salpausselän kisat tarjoavat monipuolisen VIP-kattauksen

On intohimon kohteenasi sitten maastohiihto, mäkihyppy, yhdistetty tai after ski, astetta paremman tunnelman takaat VIP-paketeilla. Kaikkiin korkeatasoisiin Salppurin VIP-paketteihin sisältyy pääsy kisa-alueelle, A-katsomon liput ja VIP-tason hygieniatilat.

Tutustu VIP-paketteihimme Front, Lounge, Klub, Salpausselkä VIP ja Partner.

 

FRONT

Elegantti Front odottaa sinua kihelmöivällä tunnelmallaan suoraan pikkumäen montun vieressä. Front on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä lähemmäs urheilijoita ja kisafiilistä kuin kukaan muu. Ylellisyyden tuntua tuovat VIP-palvelu, keittiömestarin hurmaavat gourmet-ruoat sekä lukuisat urheiluhuiput ja julkkisvieraat haastatteluineen. Rauhallisista luksus-VIP-tiloista ulkoterasseineen saat nauttia koko pitkän kisaviikonlopun tai halutessasi vierailla Lounge ja Partner VIP-alueilla.

FRONT -esite

LOUNGE

Hiihdon pääkatsomorakennuksen VIP Lounge on korkeatasoinen, mutta leppoisa tila täynnä mukavuuksia. Kihelmöivä kisatunnelma on silti läsnä, sillä Loungesta näkyy suoraan hiihtostadionin loppusuoralle. Rauhallinen Lounge täyttyy kisojen aikaan DJ:n mukavan pehmeästä musiikista sekä julkkis- ja urheilijavieraiden haastatteluista. Lounge on kuin tehty rennompaan oleskeluun ja korkeatasoiseen kisoista nautiskeluun shampanjan kera.

LOUNGE -esite

KLUB

Tule osaksi lumisia kisatunnelmia VIP-Klubilla. Kisojen keskeisimmällä sijainnilla oleva Klub avaa suorat näkymät hyppyrimäkien leiskautuksiin. Asiallinen Klub on tyylikkään ravintola Voiton tiloissa, josta on halutessaan helppo siirtyä vielä lähemmäs mäkikotkia A-kisakatsomoon. Klubilla nautit monipuolisen buffetpöydän antimista ja live-DJ musiikista juontajineen. Ilmalentoja ihastellessasi voit siemailla Coctail Barin drinkkejä ja jutella julkkis- ja urheilijavieraiden kanssa.

KLUB -esite

SALPAUSSELKÄ VIP

Powered by Spatium

Hiihtokansan karnevaaliriemua parhaimmillaan
koet Salpausselkä VIPssä. Hiihtomonot kattoon
ja talvirieha valloilleen! Pönötys on kaukana, kun nautitaan maukkaasta alppihenkisestä kisaruoasta hapankaaleineen, tanssitaan riehakkaan LIVE-musiikin tahdissa ja kuunnellaan hiihtokansaa houkuttelevia haastatteluja. Salpausselkä VIPn loistava sijainti mäkihyppytornin kainalossa mahdollistaa helpon siirtymisen suoraan kisojen ytimeen.

SALPAUSSELKÄ VIP -esite

PARTNER

Kisatohinan keskeisin paikka on Partner-VIP, jossa yritykset ja yksityiset kohtaavat toisensa rennoissa tunnelmissa. Tule kerää- mään kokemuksia menevän musiikin, kisabaarin, uusien verkostojen ja herkullisen buffet-kattauksen kautta. Partner-VIP on yritysten ehdoton kohtaamispaikka, jossa fiilis on uusille tuttavuuksille avoin. Salppurin kisasydämen Partner-VIPistä pääsee ulkoterassille ja si- säkautta suoraan viereiseen after-ski-telttaan liikuttamaan mono- ja alppimusiikin tahtiin.

PARTNER -esite

Helikopterilennot Salpausselän kisoihin

Helsinki Citycopter tarjoaa korkeatasoisia kuljetuspalveluja Salpausselän kisoihin sekä elämyksellisiä helikopterilentoja Suomen suurimman talviurheilutapahtuman alueella.

Lue lisää tästä

VIP-pakettien myynti

Puh. +358 44 985 1620
sales@lahtiskigames.com

Tomi-Pekka Kolu
Puh. +358 400 818 611
tomi-pekka.kolu@lahtiskigames.com

Johanna Peltovuori
Puh. +358 44 985 1620
johanna.peltovuori@lahtiskigames.com