Kisaviihtyjät

Urheilu ja viihde on parasta paikan päällä. Molemmat on tunnettava!

Kisoissa viihtyy koko viikonlopun ajan – kiinnostava urheilutarjonta, yllättävä oheisohjelma ja monipuoliset palvelut takaavat talvisen tapahtumaelämyksen. Mukaansatempaava kisahuuma erinomaisine selostajineen pitää otteessaan, mutta urheilun voi vaihtaa välillä myös helikopteriajeluun, livemusiikkiin, AfterSkihin ja huimiin näytöksiin. Laadukasta ruoka- ja juomatarjontaa unohtamatta!

LIPUT

Kun ostat suoraan koko viikonlopun lipun, säästät sekä aikaa, vaivaa että selvää rahaa!

S-Pankki tarjoaa perjantain! Valitsetko  muille päiville VIPin, A-katsomon vai aluelipun?

Tutki ensin erilaiset VIP-vaihtoehdot läpi. Loput lipputyypit löydät Liput-välilehdeltä!

Mietitkö, mitä kaikkea Salppuri-viikonloppu voikaan sisältää?
Tässä muutamat vinkit jokaiselle kisapäivälle jaoteltuna, lue yleisistä palveluista lisää alta!

Aikataulut ovat suuntaa-antavia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

10.30 Portit aukeavat
S-Pankki tarjoaa sisäänpääsyn – työviikon jälkeiset AfterWorkit!
Taitolentonäytös peruttu huonon sään johdosta
Red Bull Skydive Team peruttu huonon sään johdosta
SalppuriShopista kisavermeiden päivitys
Kisamakkarat Merosen tyyliin
Helikopterilennot peruttu huonon sään johdosta
-18 Kuka kaveriporukasta on mäkihyppysimulaattorin kingi?
16.30 & 18 Lauantain etkot mäkimontussa

RUOKA & JUOMA

Fan Zonelta löydät talven suurimman terassin! Terassialue tarjoaa bileet koko viikonlopun ajan. Musiikista, juotavasta ja purtavasta nautiskellessa seuraat samalla sujuvasti kisoja alueen screeniltä.

Terassialue tarjoaa erinäisen määrän erilaisia ruoka- ja juomamyyntipisteitä, joista vastaavat mm. Gastropub Mylly, Haapasalon hatsapuri, Helenan Kotileipomo, Espresso House, Poppamies Burger Food Truck ja Casseli. The Kisamakkaran on luonut tänä vuonna paikallinen Maatila-Liha Meronen! Myös hiihtostadionin päätykatsomossa, ns. hevosenkengässä, pääset nesteyttämään itseäsi.

Lauantain ilotulituksen jälkeen terassialue muuntuu K-18-alueeksi, jossa loppuilta juhlitaan AfterSki-tunnelmissa!

MUUT PALVELUT

Terassialueen lisäksi menoa ja meininkiä löytyy ladun varrelta Red Bullin Metsäkatsomosta. Vai miltä kuulostaisi yhdistelmä musiikkia, elävää tulta ja latubaaria? Ja näiltä mestoilta saat luonnollisesti myös aitiopaikat huippusuorituksiin!

Ja koska aina ei jaksa päivystää aivan vieressä, olemme lisänneet tänä vuonna alueen screenien määrää. Näin pysyt tilanteen tasalla huolimatta siitä missä olet.

Sisältöä nimittäin löytyy myös latujen ja mäkien ulkopuolelta. Puusuksimiehet pyörivät alueella la-su janoten yhteiskuvia, joten bongaa porukka, ota kimppaselfie ja jaa somessa #salpausselänkisat! Rekvisiitaksi kannattaa käydä ostamassa vähintäänkin oma kisapipo, ja samalla voit lähettää infopisteeltä työkavereille postikortit virallisella kisaleimalla varustettuna. Asusteita ja vaatteita voit ostaa myös etukäteen SalppuriShopin kautta. Hiihtomuseossa kannattaa käydä testaamassa ainakin mäkihyppysimulaattori. 3D-pelissä pääset eläytymään mäkihyppääjän fiiliksiin. Päivän top ten -lista pyörii herkeämättä ja hyppykuningas vaihtuu tunnista toiseen! Museo on auki pe klo 11-18, la 11-17.30 ja su 10-17.

Kisaväen viihdytyksestä vastaavat Fan Zonen talviterassilla esimerkiksi Poju sekä ”After ski -jumaluuden lihallistuma”, Levin elävä legenda Levi-Äijä. Myös Red Bullin DJ-auto pitää huolta rytmin säilymisestä ulkoalueella. Sakari Kuosmanen päättää lauantain iltamäen Finlandialla, legendaariset kisatytöt huolehtivat fiiliksen nostattamisesta, montun stagelta voit seurata livenä Tomi Tiilikaisen ja Tommi Hiukan selostuksia, hiihdon äänenä kuullaan legendaarista Antero Mertarantaa ja VIP- ja yleisöalueita hostaavat mm. Miss Suomi Alina Voronkova sekä urheilutoimittaja ja -tuottaja Iiro Harjula.

Haaveiletko jostain vieläkin spesiaalimmasta huipentamaan hienon kisaviikonlopun? Helikopterilento yli Suomen suurimman talviurheilutapahtuman on jotain, mitä et muualta saa! Heliwest lennättää Isku Areenan hiekkaparkkipaikalta ilman ennakkovarauksia aikuiset hintaan 60 €/hlö (painoraja 136 kg). Lento kestää noin viisi minuuttia ja kopteriin mahtuu kolme henkeä kerrallaan.

Jos taas haluat pitää omat jalkasi maan pinnalla, nauti Suomen Ilmailuopiston taitolentonäytöksistä ja Red Bull Skydive Teamin laskuvarjohypyistä.

Päivän jälkeen voi olla loppu muutkin kuin kilpailut. Onneksi Aluetaksi kuljettaa! Tolpan löydät Isku Areenan hiekkaparkkipaikalta. Turvallista kotimatkaa!