grafiikka grafiikka

Usein kysytyt kysymykset

Alta löydät vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin. Kysymykset on jaoteltu aihepiireittäin.

Jos mieltäsi jää joku vielä tämänkin jälkeen askarruttamaan, ota yhteyttä yleisöinfoon!

Alue / yleistä

Portit ovat auki pe klo 8.45-22.00, la klo 10.30-00.00 sekä su klo 9.30-19.00.

Kisa-alueelle kuljetaan turvallisuustarkastuksen kautta. Järjestyksenvalvojien tekemien turvallisuustarkastusten tarkoituksena on estää kiellettyjen esineiden ja aineiden alueelle tulo – ja tätä kautta parantaa kaikkien turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Lue lisää sallituista ja kielletyistä asioista täältä.

Kyllä, suurhalliin rakentuu pienimuotoinen matkatavaranarikka. Narikkamaksu 5 €/hlö.

Totta kai! Muista kulkea virallisen lippukontrollipisteen kautta, jossa lippusi skannataan. Tämän jälkeen pystyt palaamaan takaisin samalla lipulla, saman päivän aikana. Pidä siis pääsylippusi tallessa!

Alueella tapahtuu monessa paikassa sekä ennen kilpailuja, että niiden välissä ja jälkeen. Tarkemman ohjelman ja aikataulut löydät täältä.

Aluekartat löytyvät täältä. Tapahtuma-alueella on opastekarttoja seka kisa-alueen infopiste. Lisäksi kisoissa alueoppaat neuvovat, näyttävät aluekarttaa ja ohjaavat oikeaan paikkaan.

Pääsevät päiväsaikaan. Lauantaina klo 20.00 eteenpäin DHL Fan Zone -alue on K18.

Kisa-alueella on yksi kiinteä infopiste. Infopiste sijaitsee pääkatsomorakennuksen edessä 3. rapun vieressä.

Kisoissa on käytössä digitaalinen löytötavarapalvelu Löydetyt tavarat (eomistaja.fi). Aikaa infopisteelle kulkemiseen ja löytötavaroiden etsimiseen ei enää kulu, kun löydetyt tavarat kirjataan reaaliaikaisesti eOmistajan Salpausselän kisat -sivulle. Kun kadonnut tavarasi on löydetty ja merkitty palveluun, voit noutaa sen infopisteeltä. Tapahtuman jälkeen löytätavarat viedään Lahden pääpolisiiasemalle osoitteeseen Esikuntakatu 4, 15700 Lahti. Puhelinnumero 0295 414 131 ja sähköpostiosoite loytotavara.ph.hame@poliisi.fi.

Kisa-alueella tupakointi on sallittu vain tupakointialueilla. Nämä on merkitty alueella erikseen. Huomioithan tupakoidessasi muun yleisön.

Yleisimmät pankkikortit ja käteinen. Kannustamme maksamaan kortilla, käteisen sijasta. Halutessaan käteistä kannattaa varata mukaan ennen alueelle tuloa, sillä lähin pankkiautomaatti sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 10 (Amarillon luona). Myös lounassetelit käyvät maksutapana.

Yleisölle löytyy ensiapupiste, joka sijaitsee päärakennuksen juoksusuoralla. Sinne kuljetaan 2. rapun ovesta. Lisäksi yleisöalueilla kiertää EA-partioita.

Alueella on runsaasti WC-tiloja yleisön käyttöön. WC:t sijaitsevat ympäri aluetta.

Kisa-alueella on useita erilaisia ruoka- ja juomamyyntipisteitä, lue lisää täältä. Pääosa näista sijoittuu Fan Zonelle, joka sijaitsee ulkotiloissa. Sisätiloja alueella on niukasti, joten huomioithan tämän pukeutumisessa. Nuorempia kisavierailta varten suurhallissa on järjestettyä tekemistä ja sinne pääsee lämmittelemään. Lisäksi päivän aikana on mahdollista vierailla Hiihtomuseossa kisalipulla perjantaista sunnuntaihin.

Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua. Muistathan kuitenkin kunnioittaa muiden kävijöiden yksityisyyttä. Luvaton äänittäminen tai taltiointi videolle on kielletty tekijänoikeuslakiin nojaten, eli jos suunnittelet julkaisevasi jotain julkisesti, tarvitset kuvaamista varten erillisen kuvausluvan. Joidenkin artistien esityksissä on rajoituksia kuvaamiselle.

Ilotulitukset järjestetään kisalauantaina mäkihyppykilpailujen jälkeen klo 19.30.

Katsomot

Sekä hiihtostadionilla että mäkistadionilla on kolmea eri lippukategoriaa. Premium-lippu oikeuttaa premium-katsomoihin, jotka on aidattu erikseen istumakatsomosta. A-lippu oikeuttaa istumakatsomoon mäkistadionilla sekä Urheilukeskuksen puoleiseen istumakatsomoon hiihtostadionilla. Aluelipulla puolestaan pääset kaikkialle muualle yleisöalueilla, poikkeuksena A- ja Premium-katsomot.

Aluelipulla pääsee seuraamaan kisoja hiihtostadionin kaarteeseen sekä A-katsomoa vastapäätä olevaan katsomoon. Lisäksi ladun varrelta löytyy kannustuspaikkoja sekä Red Bull Metsäkatsomo kukkulalla hiihtostadionin A-katsomoa vastapäätä. Mäkikisoja aluelipulla pääset seuraamaan mäkimontun rinteiltä ja tasanteelta. Aluekartat löytyvät täältä.

Kyllä voi. Hiihtokisoissa paikkansa voi valita vapaasti joko lipun osoittamasta katsomosta tai ladun varrelta. Käy ihmeessä tutustumassa myös Red Bull Metsäkatsomoon!

A- ja Premium-katsomoissa on numeroimattomat istumapaikat, sekä hiihtostadionilla että mäkistadionilla. Aluelippu ei oikeuta pääsyä A- ja Premium-katsomoon. Istumapaikkoja on myös ns. aurinkokatsomossa hiihtostadionin A-katsomoa vastapäätä. Sinne pääsee myös aluelipulla.

Hiihtostadionin A- ja Premium-katsomossa on katos. Muissa katsomoissa ei ole katoksia.

Karpalon alueelle tulee screen, joka palvelee Karpalon aluetta molemmin puolin latuja. Myös Red Bull Metsäkatsomossa on screen sekä äänentoisto, joten selostus kuuluu myös sinne.

Lauantaina klo 20 DHL Fan Zone muuttuu K18-alueeksi. Muuten alue on ikärajaton.

Liput

Eri lippukategorioihin voi tutustua ja lipunmyyntiin siirtyä Liput-sivulla. Lippuja voit ostaa myös R-kioskeilta ja Lippu.fi myyntipisteistä, kuten Lahden Triosta 1. kerroksesta. Voit etsiä paikkakuntasi myyntipisteet hakusanan tai postinumeron avulla Lippu.fi:n sivuilta.

Verkkokaupan lisäksi lippuja voi ostaa Lippu.fi:n puhelinpalvelusta, 0600 900 900 (2 €/alk.min+mpm/pvm). Puhelinpalvelu palvelee ma-la 9-21 ja su 10-18.

Lisäksi lippuja saa Lippu.fi:n täyden palvelun myyntipisteistä kautta maan (Lahdessa Trio) sekä kaikilta R-kioskeilta. Voit etsiä paikkakuntasi myyntipisteet hakusanan tai postinumeron avulla Lippu.fi sivuilta.

Pääportilla myydään lippuja. Hämeenlinnantien sisäänkäynnillä lippuja ei myydä. Huomioithan, että portilta ostettuun lippuun lisätään 5 euron lisämaksu. Suosittelemme hankkimaan liput hyvissä ajoin ennakkoon verkosta, Lippu.fi myyntipisteistä tai Lippu.fi puhelinpalvelusta.

Yksittäisten päivien liput ovat myynnissä. Tarkemmat lippujen tiedot voit tarkistaa Liput-sivulta.

Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät kisoihin maksutta, sisäänpääsy vastaa oikeuksiltaan aluelippua. A-katsomoon voi ottaa sylilapsen mukaan ilman lisämaksua, mutta mikäli lapsi tarvitsee oman istuimen, paikasta myös tulee maksaa A-katsomolipun hinta.

Lapset/nuoret 7-16 v. aluelippu
– Koko viikonloppu 20€
– Yhden päivän lippu perjantai 10 €, lauantai tai sunnuntai 11,50 €

Perheiden kannattaa huomioida myös perhelippu.

Päijäthämäläiset peruskoululaiset saavat maksuttoman koko viikonlopun aluelipun LähiTapiola Vellamon tarjoamana. Liput jaetaan koulujen kautta.

Koululaislippu on kisojen virallisen yhteistyökumppanin LähiTapiola Vellamon tarjoama koko viikonlopun aluelippu kaikille päijäthämäläisille peruskoululaisille. Se ei siis maksa koululaiselle itselleen mitään!

Alle 7-vuotiaat pääsevät kisoihin maksutta aikuisen seurassa. Portilla saatetaan kysyä henkilöpapereita, joten ne tulee olla mukana (Kela-kortti tms.).

Kyllä, kaikkiin katsomoihin ja ladun varteen tulee olla pääsylippu. Metsäalueille pääset kaikilla lipputyypeillä, myös aluelipulla.

After Ski kuuluu kaikkiin lipputyyppeihin, et siis tarvitse siihen erillistä lippua. Toisaalta emme myöskään myy erillistä lippua vain keikoille. Päivälipulla saat koko paketin.

Päivän ja alkuillan keikat ovat ikärajattomia. Lauantaina klo 20 DHL Fan Zone muuttuu K18-alueeksi.

Erikoishintaisia lippuja on tarjolla lasten/nuorten lisäksi opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja varusmiehille. Lisäksi vaihtoehtona perhelippu (2 aik. + 2 lasta). Jos perheessä on enemmän kuin 2 lasta, on perhelippuun mahdollista ostaa lisälippuja 10 €/lapsi Lippu.fi täydenpalvelun myyntipisteiltä tai Lippu.fi puhelinpalvelusta. Tarkemmat tiedot ja hinnat pääset katsomaan Liput-sivulta.

Sotiemme veteraanit sekä kaikki yli 100-vuotiaat pääsevät 100-vuotiskisoihin maksutta.

Ei pääse. Median edustajilla on ollut mahdollisuus akkreditoitua kisoihin. Lisätietoa täältä.

Lisätietoa saat suoraan Lippu.fi:n kautta.

Lahden Sotaveteraanipiirin kanssa on sovittu, että sotaveteraanit pääsevät maksutta sisään näyttämällä joko sotilaspassin rintamasotilastunnusta tai Kela-korttia, jossa on R–tunnus. Saattaja pääsee myös maksutta.

Pyörätuolilla liikkuvan henkilön saattaja pääsee maksutta kisoihin. Saattaja/avustaja ei tarvitse omaa lippua, vaan kulkee saatettavan henkilön mukana. Muissa tapauksissa saattajalle tulee osaa Lippu.fi myyntipisteestä tai puhelinpalvelusta lippu, jonka hinta on kuitenkin vain palvelumaksun verran 1,50 €.

Ei, parkkilippuja ei ole myynnissä tänä vuonna.

Mikäli haluat ostaa peruslippuja ryhmälle, ole yhteydessä ryhmämyyntiin: ryhmat@lippu.fi (yritys- ja ryhmämyynti, yli 11 henkilölle). Lisätiedot Lippu.fi verkkosivuilta.

Lippu.fin myyntipisteissä voit maksaa lippusi Elämyslahjakorteilla, Lippu.fin lahjakorteilla tai Arvoseteleillä, jos myyntipiste hyväksyy nämä maksuvälineiksi (tarkista tämä myyntipistekohtaisesti ennakkoon). R-kioskit ottavat vastaan seuraavat sähköiset arvomaksutavat: Edenred-kortti, Eazybreak, Smartum Saldo Mobiili ja Epassi. R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla. Verkkokaupassa arvoseteleillä tai -korteilla maksaminen ei ole mahdollista.

VIP-liput

VIP-lippujen myynti: +358 44 985 1620, sales@lahtiskigames.com.

Lisätietoja VIP lipuista täällä.

VIP-lippujen toimitus on aloitettu helmikuun aikana.

Lippuongelmat

Ohjelma- ja aikataulumuutokset ovat mahdollisia, ja asiakas on hyväksynyt kaupan ehdot lipunoston yhteydessä. Liput eivät ole kilpailukohtaisia, vaan sisältävät aina koko päiväohjelman. Tästä syystä lippuja ei hyvitetä yksittäisen kilpailun peruuntuessa.

Lippuja ei voi vaihtaa. Liput eivät ole henkilökohtaisia, joten voit myydä lippusi eteenpäin.

Liput eivät ole henkilökohtaisia. Totta kai toivomme, että saatte rahallenne vastinetta ja lippu tulee käytettyä.

Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Voit kuitenkin myydä lippusi eteenpäin.

Liput eivät ole henkilökohtaisia. Voit myydä lippusi eteenpäin.

Pääportille tulee lipunmyynnin asiakaspalvelupiste, jossa hoidetaan lippujen toimimattomuuteen liittyvät ongelmatilanteet. Asiakaspalvelupiste sijaitsee portilla olevassa lipunmyyntikopissa.

Lipuissa olevia nimiä ei tulla tarkistamaan mikäli kyseessä on normaalihintainen lippu. Jos kyseessä on esim. opiskelija- tai eläkeläislippu, silloin lipulla sisääntulevalla henkilöllä tulee olla alennukseen oikeuttava kortti/todistus mukanaan.

Majoitus ja matkailu

Löydät kattavasti tietoa Lahden seudun majoituksesta ja muista eri palveluista VisitLahden verkkosivuilta.

Lahti-Piste on kaupungin asiakaspalvelupiste, ja vastaa yleisestä palveluneuvonnasta sekä sähköisen asioinnin opastuksesta. Lahti-Piste sijaitsee Palvelutorilla, kauppakeskus Trion 2. kerroksessa.

Saapuminen ja liikenne

Kisaviikonlopun aikana liikennettä rajoitetaan Svinhufvudinkadulla, Teivaankadulla ja Suurmäenkadulla. Tontilleajo ja taksiliikenne toimii normaalisti. Salpausselänkatu on suljettu ajoneuvoliikenteeltä. Kävelyä rajoitetaan Satamaradanpolulla, katso vaihtoehtoinen reitti tästä. Veikko Kankkosen raitti on tänä vuonna jo kisa-aluetta ja vaatii näin ollen pääsylipun. Raitin vieressä kulkeva junarata on myös kisojen käytössä, lauantaina sitä pitkin kulkee kisajuna Helsingistä kisa-alueelle joten ethän kävele radalla.

Katso tarkemmin vaikutukset liikenteeseen tästä kartasta.

Kaukoliikenteen bussit saapuvat Lahden Matkakeskukseen, josta voit kulkea kisa-alueelle joko kävellen keskustan kautta tai esimerkiksi Lahden seudun liikenteen paikallisliikenteen vuoroilla 4H, 5, 6 tai 70. Kisalippusi toimii myös bussilippuna lipun voimassaolopäivänä, joten paikallisliikenteessä matkustaminen ei maksa sinulle lisää.

Lammilta ja Riihimäeltä saavuttaessa kisa-aluetta lähimmät pysäkit sijaitsevat Sopenkorven ja Mytäjäisten kohdalla Hämeenlinnantiellä. Näiltä pysäkeiltä alueelle pääsee Hämeenlinnantien portin kautta, jos on valmiiksi ostettu kisalippu. Hämeenlinnantiellä ei ole lipunmyyntiä.

Lähimmät paikallisliikenteen pysäkit ovat Hämeenlinantiellä, Kyösti Kallion kadulla, Hollolankadulla ja Jalkarannantiellä. Tutustu LSL:n reittioppaaseen.

Omalla autolla pääset helpoiten pysäköimään Lahden keskustan Toriparkkiin. Myös muut julkiset pysäköintitalot ja -alueet ovat käytettävissä. Lue lisää Lahden kaupungin sivuilta.

Lahden pysäköintitalot: Toriparkki avoinna 24/7, sisäänajo Rauhankatu 13, Hansaan sisäänajo Kirkkokadulta tai Kauppakadulta, Siltapuistoon sisäänajo Hämeenkatu 26 tai Aleksanterinkatu 23, Matkakeskus: P1 pysäköintitalo avoinna 24/7, sisäänajo Askonkadulta, Kauppakeskus Trio, Sokoksen tavaratalo. Lisäksi katujen varret keskustan alueella. Lue lisää Lahden kaupungin sivuilta.

Lahteen on helppo tulla junalla monesta suunnasta. Helsingistä matka Lahteen junalla kestää noin tunnin. Riihimäeltä Lahteen kulkee lähijunavuoroja, jotka tarjoavat hyvät vaihtoyhteydet Pohjois- ja Länsi-Suomesta tuleville kisaturisteille. Idän suuntaan junia kulkee Kouvolaan, josta yhteydet edelleen mm. Kuopioon ja Joensuuhun. Katso lisää VR:n sivuilta. Jos saavut lauantaina Helsingistä, voit ostaa paikan myös legendaarisesta kisajunasta.

Lahden Matkakeskuksesta on urheilukeskukselle noin 2 km, kävellen noin 20 minuuttia. Toinen vaihtoehto on tehdä siirtymä esimerkiksi Lahden seudun liikenteen paikallisliikenteen vuoroilla 4H, 5, 6 tai 70. Kisalippusi toimii myös bussilippuna lipun voimassaolopäivänä, joten paikallisliikenteessä matkustaminen ei maksa sinulle lisää.

Kisa-alueen vieressä, koulutuskeskus Salpauksen pihassa on pyöräparkki, jossa on runsaasti paikkoja pyörille. Osoite on Ståhlberginkatu 4.

Lähimmät paikallisliikenteen pysäkit ovat Kyösti Kallion kadulla, Hollolankadulla, Hämeenlinnantiellä ja Jalkarannantiellä. Esimerkiksi paikallisliikenteen linjoilla 8, 8K, 8R, 10, ja 10K pääsee Kyösti Kallion kadulle. Linjoilla 4V, 4H, 6 ja 12 pääsee Hollolankadulle. Linjoilla 4V, 4H, 5, 6 ja 24 pääsee Hämeenlinnantielle. Linjoilla 8, 8K, 8R, 10, 10K ja 20 pääsee Jalkarannantielle.

Kisalippusi toimii myös bussilippuna lipun voimassaolopäivänä, joten paikallisliikenteessä matkustaminen ei maksa sinulle lisää. Katso tarkemmat reitit ja ajantasaisimmat tiedot LSL:n reittioppaasta.

Lahden Aluetaksin tolppa sijaitsee heti pääportin vieressä. Taksitolpat kaupungissa sijaitsevat mm. Kauppatorilla, Hansan aukiolla ja Matkakeskuksella.

VIP-asiakkaille ei ole erikseen omaa pysäköintialuetta.

Esteettömyys

Pyörätuolilla liikkuvan henkilön saattaja pääsee maksutta kisoihin. Saattaja/avustaja ei tarvitse omaa lippua, vaan kulkee saatettavan henkilön mukana. Muissa tapauksissa saattajalle tulee osaa Lippu.fi myyntipisteestä tai puhelinpalvelusta lippu, jonka hinta on kuitenkin vain palvelumaksun verran 1,50 €.

Tapahtuma-alueella on otettu huomioon esteetön liikkuminen. Esteettömyyskartta ja tarkemmat tiedot löytyvät omalta välilehdeltään.

Pyörätuolilla pääsee liikkumaan kaikilla keskeisillä yleisöalueilla sekä katsomoissa on erilliset pyörätuolipaikat. On huomioitava, että sääolosuhteet voivat vaikuttaa ulkoalueilla liikkumiseen. Metsään ladun varteen sekä Red Bull Metsäkatsomoon ei valitettavasti pääse pyörätuolilla. Katso tarkemmat tiedot Esteettömyys-sivulta.

Esteettömiä pyörätuolipaikkoja on varattu sekä hiihtostadionin katsomon katetulle puolelle että mäkikatsomoon erikseen merkityille paikoille. Mäessä alue löytyy mäkialueen kulmasta Katso tarkemmat tiedot Esteettömyys-sivulta.

Sallitut ja kielletyt esineet ja asiat

Kyllä. Istumakatsomoihin ei voi tuoda rattaita/vaunuja, jotta varapoistumistiet jäävät vapaiksi. Muissa katsomoissa kulku on sallittua, mutta voi olla myös haasteellista, joten huomioithan tämän. Tutustu esteettömyyskarttaan täällä.

Kyllä, voit tuoda mukanasi omia eväitä.

Perhealueella VIKING Footwear Family Parkissa voit paistaa nuotiolla makkaraa. Voit tuoda makkarat mukanasi tai ostaa grillattavat alueen kahviosta. Suurhallissa on myös mahdollisuus esimerkiksi vauvanruuan lämmittämiseen.

Tuo juomasi muissa kuin lasipullossa. Alkoholin tuonti alueelle on kielletty.

Kameran tai valokuvausvälineiden tuomisesta kisa-alueelle ei-ammattikäyttöön ei ole rajoituksia, mutta on tärkeää, etteivät välineet tai kuvaus häiritse kilpailijoita tai yleisöä. Emme vastaa kameroiden tai välineiden säilytyksestä. Videokamerat eivät ole sallittuja, median kuvausluvat ovat akkreditoinnin kautta etukäteen.

Ei. Koirat on jätettävä kotiin tai hoitoon, sillä alueella on kova meteli ja paljon ihmisiä. Opaskoirat ovat luonnollisesti tervetulleita kisoihin.

Ei, omien alkoholijuomien tuonti kisa-alueelle on kiellettyä.

Lemmikit
Videokamerat (median kuvausluvat akkreditoinnin kautta etukäteen)
Radiopuhelimet tai drone-lennokit (tapahtuma-alue on lentokieltoaluetta)
Alkoholituotteet ja muut huumaavat aineet
Lasipullot (riippumatta sisällöstä)
Polkupyörät, potkulaudat, skeittilaudat ja muut kulkupelit
Ampuma-, terä- ja lyömäaseet
Räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit, spraymaalit
Sateenvarjot
Huomioliivit ja takit (koskee huomiovärisiä oransseja tai keltaisia, järjestyksenvalvojan liiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita)
Julisteiden, flyereiden, tms. jako alueella
Poliittinen kampanjointi

Kyllä. Varaudu turvatarkistukseen portilla ja jätä kotiin kielletyt asiat ja esineet.

Löytötavarat

Kisoissa on käytössä digitaalinen löytötavarapalvelu eomistaja.fi. Aikaa infopisteelle kulkemiseen ja löytötavaroiden etsimiseen ei enää kulu, kun löydetyt tavarat kirjataan reaaliaikaisesti eOmistajan Salpausselän kisat -sivulle. Kun kadonnut tavarasi on löydetty ja merkitty palveluun, voit noutaa sen infopisteeltä. Tapahtuman jälkeen löytätavarat viedään Lahden pääpolisiiasemalle osoitteeseen Esikuntakatu 4, 15700 Lahti. Puhelinnumero 0295 414 131 ja sähköpostiosoite loytotavara.ph.hame@poliisi.fi.

Joukkueet, tulokset ja palkintojenjaot

Salpausselän kisoihin osallistuu joukkueita noin 20 eri maasta. ALUSTAVAN tiedon mukaan:

Hiihto: AND, AUT, CAN, CRO, CZE, ESP, EST, FIN, FRA, GBR, GER, IRL, ISL, ITA, LAT, NOR, POL, SLO, SUI, SWE, USA

Mäkihyppy: AUT, BUL, CAN, CZE, EST, FIN, FRA, GER, ITA, JPN, KAZ, NOR, POL, ROU, SLO, SUI, SWE, TUR, USA

Yhdistetty: AUT, CHN, CZE, EST, FIN, FRA, GER, ITA, JPN, NOR, SLO, USA

Joukkueet nimetään viimeistään 24 tuntia ennen ensimmäistä joukkueenjohtajien kokousta, joka pidetään yleensä päivää ennen kilpailutapahtumaa.

Tulokset ja lähtölistat saa ladattua FIS:n nettisivuilta kalenterista tapahtuman tiedoista.

Perjantaina naisten mäkihypyn kristallit jaetaan mäkistadionilla. Lauantaina sprinttien kristallit jaetaan osakilpailun palkintoseremonioiden perään hiihtostadionilla. Muut kristallit jaetaan sunnuntaina DHL Fan Zonella. A-katsomoiden lisäksi hiihtostadionilla on kaksi sivua katsomoa, joihin pääsee myös aluelipulla. Katso aluekartta täältä.

Lapset

Suurhallissa on varattu tila lastenhoitohuoneeksi.

Suurhallissa on kärryparkki, johon voit jättää rattaat saapuessasi lasten leikkitilaan. Huomioithan, että kärryparkki ei ole vartioitu, joten ethän jätä arvotavaroita vaunuihin.

Suurhallissa palvelee pieni kahvila, sekä tilaa omien eväiden syömiseen. Suurhallista löytyy myös syöttötuoleja perheen pienimmille.

Suurhallissa palvelevan kahvilan luona on myös mikro, jossa pystyy lämmittämään omia eväitä.

© 2022 Salppuri Oy