grafiikka grafiikka

Yrityksille

Rakennetaan yhdessä seuraavat 100 vuotta – Luomme latua suurille tunteille ja kestäville kumppanuuksille!

Salpausselän kisat, tuttavallisemmin Salppuri, tarjoavat yrityksille ja yhteisöille erinomaisen alustan viestiä omista arvoistaan, tuotteistaan ja palveluistaan. Vuosittaisen kisatapahtuman lisäksi tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia brändinne ympärivuotiselle näkyvyydelle ja merkityksellisille teoille – mukaan lukien asiakas- ja henkilöstötapahtumat.

Tällä sivulla olemme koonneet esimerkkejä siitä, mitä kumppanuus Salpausselän kisojen kanssa voi tarjota. Liity mukaan jatkuvasti kasvavaan kumppanuusverkostoon, jonka jäsenet varmistavat, että kisat järjestetään myös seuraavat 100 vuotta.

Vuoden 2024 kisojen tunnelmaa

Kohderyhmät ja tavoittavuus

Salpausselän kisat on vaikuttava tapahtuma ja media. Kisoissa on käynyt vuosina 2023-2024 keskimäärin 50 000 kävijää yhden viikonlopun aikana. Kohderyhmä on monipuolista nuorista aikuista keski-ikäisiin ja varttuneempiin lajin vankkoihin kannattajiin unohtamatta lapsiperheitä. Salppurin kisat on tapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille!

Viikonlopun kävijöiden lisäksi tavoitamme omien verkkosivujen ja sosiaalisen median kautta 1,5 miljoonaa yksittäistä kävijää. Tähän päälle vielä yhteistyökumppaniemme ja eri tahojen kanavat. Tapahtuma saa kansainvälistä TV-näkyvyyttä yli 138 miljoonaa katselukertaa ja kotimaisiakin katsojia tavoitetaan 9,6 miljoonaa.

Medianäkyvyys Salppurin kisoissa 2024

 • TV-näkyvyys yli 138 000 000
 • Paikalla yli 300 median edustajaa
 • Sosiaalisen median näyttökerrat yli 1 500 000

Tavoitteemme on olla pohjoismaisten hiihtotapahtumien paras kisatapahtuma. Tässä ovat tärkeässä roolissa osaavan henkilökunnan ja hienojen vapaaehtoisten lisäksi myös hyvät yhteistyökumppanit, joiden kanssa rakennamme vuosittaisissa kisatapahtumissa yhdessä matkaa kohti seuraavaa sataa vuotta.

Olemme paitsi urheilutapahtuma, myös keväinen festaritapahtuma, joka tarjoaa laji-iloittelun lisäksi kisaviikonlopulle myös muuta viihdettä ja actionia. Paljon ohjeisohjelmaa, hyvää ruokaa ja juomaa, musiikkia ja iloista After Ski -tunnelmaa. Meille on tärkeintä, että asiakkaamme viihtyvät, ja haluavat palata aina seuraavana vuonna uudelleen.

Viime kisoissa meillä oli 130 paikallista kumppania. Olisiko teidän yrityksenne tänä vuonna heistä yksi? Seuraavaa sataa vuotta kohti, tervetuloa mukaan!

Tomi-Pekka Kolu, Toimitusjohtaja, Salpausselän kisat

Miksi kumppaniksi?

 • Lisää brändisi tunnettuutta. Näkyvyys tapahtuman aikana tavoittaa suuren yleisön sekä paikan päällä että tapahtuman medioiden kautta.
 • Rakenna positiivista brändimielikuvaa. Urheilu yhdistetään usein terveyteen, reiluun peliin ja huippusuorituksiin.
 • Tavoitat laajoja kohderyhmiä
 • Luo kestäviä asiakassuhteita. Tapahtuma tarjoavaa myös mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja uusien liidien keräämiseen.
 • Sitouta työntekijöitäsi esimerkiksi tarjoamalla heille pääsyn tapahtumaan tai järjestämällä erityisiä tapahtumia yrityksen sisällä.
 • Osoita yhteiskuntavastuuta sitoutumalla urheilun ja paikallisyhteisön tukemiseen.

Kumppanuusmalleja

Salpausselän kisat tarjoavat yrityksille enemmän kuin pelkkää näkyvyyttä – ne avaavat ovet monipuolisiin yhteistyömahdollisuuksiin, jotka ylittävät perinteisen sponsoroinnin rajat. Yhdessä voimme luoda unohtumattomia tapahtumia, jotka vahvistavat sekä yrityksenne brändiä että luovat suhteita asiakkaisiinne ja henkilöstöönne.

Asiakas- ja henkilöstötapahtumat

Sekä kisojen yhteydessä että ympärivuotisesti tarjoamme yrityksille mahdollisuuden järjestää räätälöityjä tapahtumia, jotka voivat vaihdella pienemmistä asiakasilloista koko henkilöstölle suunnattuihin tapahtumiin.

Hyödyntämällä Salppurin ainutlaatuista tunnelmaa ja ympärivuoden käytössämme olevia fasiliteetteja ja asiantuntemustamme tapahtumien järjestämisestä, voimme yhdessä luoda elämyksiä, jotka jäävät mieliin pitkäksi aikaa.

Voitte tehdä kuten Helokivi Groupiin kuuluva Pihasiistiksi ja hyödyntää vanhan saunarakennuksen tunnelmallista miljöötä ja luoda aivan ikioman ainutlaatuisen VIP-tilaisuuden kisojen aikana tai hyödyntää tilaa myös ympärivuotisesti.

Yhdistämällä Salpausselän harjujen ainutlaatuiset liikuntamahdollisuudet Lahden legendaarisimman 100-vuotiaan saunan löylyihin, syntyy hyvää tekeviä tilaisuuksia.

Merkitykselliset teot

Merkitykselliset ja hyvin suunnitellut teot voivat vahvistaa merkittävästi brändimielikuvaa. Hyvänä esimerkkinä voi olla esimerkiksi yrityksen arvojen ja yhteiskuntavastuun korostaminen.

Näin toimimme esimerkiksi Lähi-Tapiola Wellamon kanssa, jonka kanssa yhteistyössä lahjoitimme 25 000 ilmaista lippua alueen koululaisille.

Salpausselän kisat ovat alusta, joka mahdollistaa brändinne nostamisen esille kestävän kehityksen ja yhteiskunnallisen vastuun teemojen kautta. Yhteistyössä voimme suunnitella ja toteuttaa projekteja, jotka tukevat paikallisyhteisöjä, edistävät vastuullisuutta tai kohdistuvat muuhun merkittävään vaikuttamistyöhön.

Nämä teot eivät ainoastaan paranna brändinne arvostusta ja tunnettavuutta, vaan myös rakentavat positiivista mielikuvaa pitkällä aikavälillä. Suunnitellaan yhdessä teidän yrityksen merkitykselliset teot!

 

Näy ja kuulu

Yhdessä voimme kehittää kohdennettua sisältöä, joka resonoi molempien brändien arvojen kanssa ja tavoittaa laajasti yleisöjä molempien verkostoissa. Tämä voi sisältää yhteisiä kampanjoita, kilpailuja, sosiaalisen median aktiviteetteja ja paljon muuta. Käytämme luovuutta ja innovaatiota hyväksi yhdistääksemme voimamme ja tuottaaksemme sisältöä, joka erottuu ja kiinnittää huomion.

Perinteiset näkyvyyselementit

Tarjolla on myös monipuolisia näkyvyyselementtejä digitaalista näytöistä printtipintoihin ja muihin elementteihin.

Liity mukaan kumppaniverkostoon

Liittykää osaksi Salpausselän kisojen tarinaa ja hyödyntäkää innovatiivisen tiimimme kykyjä kehittää juuri teidän brändimielikuvaanne tukevia elementtejä. Tulemme mielellämme kertomaan lisää siitä, miten voimme yhdessä luoda suurille tunteille latua ja tehdä merkityksellistä markkinointia.

SAUNA + AITIO -PAKETTI

Kiekkomatsiin valmistaudut parhaiten ottamalla lämmöt saunan lauteilla. Nautiskele legendaarisen 100-vuotiaan hirsisaunan pehmeissä löylyissä hiihtostadionilla. Saunan jälkeen pääset kokemaan liigakiekon jännityksen ja tunnelman Salppurin aitiossa Isku Areenan parhailla paikoilla.

Saunalla herkuttelet maukkaalla Gastropub Myllyn menulla ja virittäydyt matsin tunnelmaan omilla juomillasi. Saunomisen ja ruokailun jälkeen pääset nauttimaan unohtumattomasta jääkiekkokokemuksesta Lahden Pelicansin kotikentälle vain kivenheiton päähän hiihtokisojen näyttämöstä. Salppurin aitiossa seuraat huippuluokan jääkiekkoa ylellisessä ympäristössä, joka sykkii urheilukaupungin aitoa ja intohimoista tunnelmaa.

Tyylikäs ja viihtyisä Salppuri-aitio henkii Suomen suurimman talviurheilutapahtuman Salpausselän kisojen 100-vuotiasta historiaa ja sykkii sen uskomatonta tunnelmaa. Aitio on ladattu täyteen urheilujuhlan tuntua ja voittamisen tahtoa – aivan kuten Salpausselän kisoissakin.

Sauna + aitio -paketin hinta alkaen 700 € + alv ajankohdasta ja ottelusta riippuen. Ruoat ja otteluliput ostettava erikseen.

Salppuri100 klubi

Salppuri100 Klubi on täysin uudenlainen yritysyhteisö, jossa edistetään yhteisöllisyyttä, verkostoitumista ja liiketoimintasuhteita sekä yhteisön jäsenten omaa hyvinvointia ympäri vuoden.

Henkilöstötapahtumat

Hyvinvointipalveluidemme avulla tarjoat henkilöstöllesi tai asiakkaillesi ainutlaatuisen, ikimuistoisen ja varmasti hyödyllisen tapahtumapäivän urheilumaailmasta tuttujen huippuvalmentajien tukemana.

VIP tilat ihmiset viettävät iltaa

Liput & VIP

Kisaliput ovat hieno kiitos henkilökunnalle, ja VIP-tiloissa kestitset isommatkin asiakkaat ja yhteistyökumppanit kaikkina viikonlopun kisapäivinä. Lipunmyynti vuoden 2025 kisoihin käynnistyy syksyllä 2024.

Vastuullisuus

Edistämme ihmisten ja yhteiskunnan hyvinvointia sekä toteutamme tapahtuman ympäristön ehdoilla.

Voin lämpimästi suositella yhteistyötä Salpausselän kisojen kanssa. Meitä on kohdeltu aidosti kumppaneina ja yhteistyö on molemminpuolista. Olemme ylpeitä saadessamme olla paikallisena toimijana mukana kehittämässä legendaarista Suomen vanhinta ja pisimpään yhtäjaksoisesti järjestettyä hiihtourheilun huipputapahtumaa. Olemme varmoja, että Lahdessa nähdään myös MM-kisat vuonna 2029 ja rakennamme pitkäjänteisesti kestävää yhteistyötä kohti niitä!

Marika Mesimäki, Markkinointi- ja liiketoimintajohtaja, Virnex Group


Halusimme palauttaa vuosikymmenten perinteen ja pitää kiinni sukupolvikokemuksesta. Monien nyt kisalipun saavien koululaisten vanhemmat ovat aikanaan itse saaneet koululaislipun Salppurille. Meille on tärkeää olla mukana mahdollistamassa ainutlaatuinen kisakokemus mahdollisimman monelle lapselle ja perheelle.

Ahti Haataja, Toimitusjohtaja, LähiTapiola Vellamo


Näkymällä kisoissa olemme lisänneet
yrityksemme tunnettuutta ja luoneet positiivista työnantajamielikuvaa. Salppurin elämyksistä pääsevät nauttimaan niin henkilöstömme kuin
asiakkaamme. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä myös ympärivuotiseen yhteistyöhön. Esimerkiksi Salppurin sauna+aitio -konsepti on ollut todella hyvä setti!

Joni Helokivi, Toimitusjohtaja, Helokivi Group
Suomen vahvimmat Platina sertifikaatti
latugrafiikka

Tuotepaketti toimitiloihin

Haluatko helpon tavan osallistua kisojen tukemiseen pienellä panoksella? Vastalahjaksi saat materiaalia, joilla saat kisat näkymään myös omissa tiloissasi!

Vuoden 2025 tuotepaketista tulossa lisätietoja myöhemmin.

Ota yhteyttä

Jari “ Pohku” Pohjonen

Kaupallinen johtaja

Tomi-Pekka ”Tomppa” Kolu

Pääsihteeri

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Salpausselän kisojen logo

Yhteistyössä

Lahden kaupunki logo
Hartwall logo
Logo LähiTapiola Vellamo
Rajupaja logo
Logo, Hämeen Media
Logo Isku
Toolpoint logo
Vierumäki logo
Holiday Club logo
Logo, Polaris
Logo, PrintTeam
Spatium toimitilat logo
Osuuskauppa Hämeenmaa logo
Helokivi logo
Heimo Henkilöstöpalvelu logo
AK-Sähkö logo
FM Mattsson logo
Autosalpa logo
Kempower logo
Lahden Putkihuolto logo
MarkPrint logo
Scandia Rent logo
Lahden Varaosaexpert logo
Päijät-Hämeen Kiinteistörappaus logo
Futucon logo
Sanser logo
Peab logo
Finfact logo
Rakennusliike OIKA logo
Rakennuspalvelu J. Hartikainen logo
Puustelli logo
Lahti Aqua logo
Jalo&Jalo logo
Bandercom logo
L&T logo
LSL logo
GreenStar Hotel logo
Stopteltat logo
Stark Suomi logo
Hiihtomuseo logo
Via Deco logo
Teerenpeli logo neliö
Ravintola Mamma Maria logo neliö
Salpausselän kala logo
Gastropub Mylly logo, neliö
Royal Grill logo
Karkkipiste logo neliö
Kahvikumppanit logo
 • YLE
 • Veikkaus
 • Unilever
 • Seurahuone
 • Scandic
 • Docus
 • Kauppakeskus Trio
 • Lahden Golf
 • CustomSki
 • Hämeen Kauppakamari
 • Lahden Teollisuusseura
 • VR
 • TMG Events
 • Kultalippu
 • Elämys Live
 • Grassmark
 • PesuParoni
 • Compass Group
 • Suomen Ilmailuopisto
 • Koulutuskeskus Salpaus
 • LAB
 • PomppuPuisto
 • Metsolan Piha ja Puu
 • OKM
 • YogaROCKS
 • LiikkuvaMedia
 • Sinfonia Lahti

© 2023 Salppuri Oy