grafiikka grafiikka

Yrityksille

Sinun on otettava käyttöön markkinointievästeet, jotta voit katsoa tämän videon

Kumppanuus

Perinteisen miesten mäkihypyn osakilpailun lisäksi Lahden maailmancup toimii finaaliviikonloppuna niin maastohiihdon, yhdistetyn kuin naisten mäkihypynkin osalta. Kolmipäiväinen kattaus urheilua, viihdettä ja festaritunnelmaa!

Varmista yrityksellesi ja tuotteillesi laaja näkyvyys kisoissa ja lähde mukaan yhteistyöhön!

Medianäkyvyys Salppurin kisoissa:
– TV-katsojia yli 60 000 000
– Paikalla 250 median edustajaa
– Sosiaalisen median näyttökerrat edellisten kisojen aikana yli 1 500 000

Statistiikkaa Salpausselän kisojen vaikuttavuudesta

Salppuri100 klubi

Salppuri100 Klubi on täysin uudenlainen yritysyhteisö, jossa edistetään yhteisöllisyyttä, verkostoitumista ja liiketoimintasuhteita sekä yhteisön jäsenten omaa hyvinvointia. Se on yhteisö, joka tulee olemaan merkittävässä roolissa edistämässä lahtelaisen ja suomalaisen talviurheilun olosuhteiden kehitystä!

Salppuri100 Klubin fysiikkavalmentajana ja sparraajana toimii olympiavoittaja Sami Jauhojärvi.

Hiihtäjiä

TyöHyvinvointia yrityksille

Hyvinvointipalveluidemme avulla tarjoat henkilöstöllesi tai asiakkaillesi ainutlaatuisen, ikimuistoisen ja varmasti hyödyllisen tapahtumapäivän. Autamme yritystoiminnallesi tärkeimmät henkilöt kohti parempaa fyysistä ja henkistä tuloskuntoa urheilumaailmasta tuttujen huippuvalmentajien tukemana.

Kaksi juoksijaa talvimaisemissa, kuva: Visit Lahti
Kuva: Visit Lahti

Gaala ja seminaari

Salpausselän kisat 100 v. Juhlagaala järjestetään kisaviikolla torstaina 23.3.2023. Illallisliput ovat nyt myynnissä.

Tutustu ja osta liput täältä.

Aiemmin päivällä toteutetaan seminaari talviurheilun tulevaisuudesta. Sustainable Future of Winter Sports – Next Hundered Years -nimeä kantava vastuullisuusseminaari on täynnä huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja. Seminaari toteutetaan englanniksi.

Tutustu ja osta liput täältä.

LIPUT & VIP

Perjantain kisatapahtuman yhteydessä luvassa unohtumattomat TGIF! After Workit! Huikeat kisaelämykset A-katsomossa ja perjantaibileet Fan Zonella – tarjoile työntekijöillesi after work -tapahtuma, joka muistetaan.

Vai etsitkö vielä astetta laadukkaampaa vaihtoehtoa viikonlopun viettoon? Oli intohimon kohteenasi sitten maastohiihto, mäkihyppy, yhdistetty tai AfterSki, kisojen parhaan tunnelman takaat VIP-paketeilla. Kaikkiin korkeatasoisiin Salppurin VIP-paketteihin sisältyy pääsy kisa-alueelle, A-katsomon liput, ruokailu sekä tietenkin myös mm. VIP-tason hygieniatilat.

pitopöytä ja henkilö ottamassa ruokia
latugrafiikka

Tuotepaketti toimitiloihin

Helppo tapa osallistua kisojen tukemiseen pienellä panoksella, ja vastalahjaksi saat materiaalia, joilla saat kisat näkymään myös omissa tiloissasi!

Tilaa tuotepaketti, johon sisältyy
– 10 metriä nauhaa
– logoviiri
– juliste ja
– maskotti.

Hinta 99 € + alv.

Tuomme tuotteet suoraan toimitiloihisi alkuvuodesta 2023. Nauhassa ja viirissä ei ole päivämääriä, joten ne toimivat yhtä hyvin myös tulevissa kisoissa!

Lisätietoja ja tilaukset:
sales@lahtiskigames.com

Ota yhteyttä

Jari “ Pohku” Pohjonen

Kaupallinen johtaja

Tomi-Pekka ”Tomppa” Kolu

Pääsihteeri

© 2022 Salppuri Oy